Locaties Personal Training

Personal Training kan op verschillende locaties worden uitgevoerd. Bij de sportschool Premium Fitness Boutique in Heemstede beschik ik over alle materialen die nodig zijn voor een uitdagende training. Op deze locatie kan zowel binnen als buiten worden getraind in een prettige sfeer.

 

Als jij meer van de buitenlucht houdt, kunnen we afspreken op een gewenste locatie buiten zoals de Haarlemmerhout, Ripperdakazerne of Kraantje Lek. In overleg zijn andere locaties ook zeker mogelijk. Heb je thuis genoeg ruimte? Dan kunnen we ook bij jou thuis samen aan je doelen werken. Alle materialen verzorg ik, zodat we er een fijne training van kunnen maken.

 

Mijn werkgebieden zijn Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Zandvoort, Aerdenhout en Bentveld.

Premium Fitness Boutique

Deze kleinschalige en rustige sportschool gelegen aan de Herenweg 37 te Heemstede wordt gebruikt als indoor locatie voor de trainingen. De sportschool is ook voorzien van een groot plein, waardoor buiten trainen mogelijk is. Op deze locatie zijn alle materialen aanwezig om jou van een fijne training te voorzien. Het is hier zelden druk, waardoor er in een rustige sfeer kan worden gewerkt. Op maandag t/m vrijdag van 12:00 – 16:00 bestaat er zelfs de mogelijkheid om volledige privé te trainen, aangezien de sportschool dan gesloten is voor leden. Verder zijn er kleedruimtes, douches en lockers aanwezig.

GRATIS PROEFTRAINING